Reus Empresa

Es convoca la setena edició del Premi Pime de l’Any de Tarragona

Reus Empresa
27/02/2023
Les empreses guanyadores concorreran al Premi Nacional Pime de l’Any 2023.

 

Banco Santander, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra de Comerç de Tarragona i la Cambra de Comerç de Valls convoquen, en col·laboració amb la Cámara d’España i el diari La Vanguardia, la setena edició del Premi Pime de l’Any de Tarragona. L’objectiu d’aquest certamen és «reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seva labor quotidiana».

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l’Any 2023 comença l’1 de març i es tancarà a les 8 del vespre del pròxim 14 d’abril. A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la demarcació amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2022 que tinguin la seu social en territori tarragoní.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible. L’empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2023 que es concedirà durant el primer trimestre de 2024. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves respectives categories.

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobaran en les pàgines web de la Cambra de Reus, de la Cambra de Tarragona i de la Cambra de Valls, on també poden consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en els quals han participat.

El Premi Pime de l’Any es consolida amb aquesta setena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses de l’estat. L’any passat, sisena edició del Premi, es van inscriure un total de 1.766 empreses de les 50 demarcacions i la Ciutat Autònoma de Ceuta, i va comptar amb la participació de 49 Cambres de Comerç territorials.

Des de 2017, any del seu llançament, ja són 7.436 pimes que han participat en aquest certamen.

Et podria interessar:

muntatge_sant_jordi
REDESSA celebrarà Sant Jordi amb activitats culturals i de networking adreçades als professionals dels seus centres d'empresa
Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
històries empresarials reus empresa